proresto 3+4/2017

Tässä proreston numerossa uppoudutaan Suomi 100 -juhlavuoden valmisteluihin Finlandia-talossa. Tutustumme keittiövalaistukseen, joka voi parhaimmillaan parantaa ravintolan tulosta, kuten voivat myös yleistyvät tilauskioskit. Keskustelua herättää uudenlaiset kauppakeskusten ravintolamaailmat – niin Kampissa kuin Iso Omenassakin. Keskusvankila muuntui ravintolaksi – kävimme tutustumassa. Muina aiheinamme muun muassa kattaustrendit ja asiakaspalvelu.

8 Esipuhe
10 Finlandia-talon haasteiden vuosi
16 Ammattikeittiön oikea valaistus lisää hyvinvointia työpaikalla
20 Kolumni by Toni Toivanen: Terveisiä New Yorkista!
24 Kioski juttelee ja tarjoaa kahvia
30 Tallink Megastarilla on panostettu asiakasviihtyvyyteen
34 Kolumni by Anders Westerholm:
Suomalainen asiakaspalvelu on vientivaltti
36 Kampin Korttelista ei tullut menestys sattumalta
42 M.E.E.T. päivittää ravintolamaailman
44 Kauppakeskuksen ravintolamaailma tarjoaa elämyksiä
50 Tätä kakkua riittää
58 Asiakaspalvelu tänään
62 Sisusta vastuullisesti kertakäyttötuotteilla
66 Suomen Sommelierit ry
68 Uutispuuroa