PRORESTO - logo
on korkeatasoinen horeca-alan ammattilehti. Julkaisu tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
Lue e-lehti

proresto 1+2/2017

proresto kävi kurkistamassa Tomi Björckin uuteen ravintolaan Sidneyn Bondi Beachillä. ”Kun ravintola Blanca avasi ovensa tammikuun lopulla, tiedossa oli, että kilpailu on kovaa, mutta paljon on tullut myös kiitosta asiakkailta ja pöydät ovat mukavasti täynnä”, Björck kertoo proreston helmikuisessa haastattelussa. Lisäksi tarkastelussa on vuoden 2017 ruoka, - kahvi- ja kattaustrendit. Kerromme myös mihin kannattaa panostaa kahvilaitteita hankittaessa. Lehdessä muina aiheina muun muassa ammattikeittiön toimivuus, ravintoloiden viihdepalvelut, HoReCa-alan eettiset ja ekologiset tuotteet sekä hotellien varausjärjestelmät.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (28.3 Mb)  »
Tilaa!

 

proresto - lehden kestotilaus

Tilaa proresto kestotilauksena hintaan 29 € / vuosi. Hinta sisältää alv 10 %.
Proresto ilmestyy kahdella tuplanumerolla vuona 2017. Tilaus laskutetaan jakson alkaessa.

 Laskutusosoite 
Yritys 
Y-tunnus
Osasto
Etunimi
Sukunimi 
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Puhelin
Sähköpostiosoite Toimitusosoite lehdelle 
Yritys
Osasto
Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa Tilauksen tiedot 
Alkaa numerosta   
1+2/2017
Kesto   
2 numeroa / 1 vuosi (kestotilaus)
Hinta   
29 € / vuosi (sis. alv 10 %)
Kpl   
(vuosikertoja)

 


 Tilausehdot 
Maksaminen   
Lehtitilaus laskutetaan tilausjakson alettua
Kesto   
Tilaus on kestotilaus. Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa, mieluiten kuukautta ennen uuden laskutusjakson alkua. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan, yleensä kansihinnoin. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun.
Tilaukset ulkomaille   
Lehti toimitetaan tällä hetkellä vaan kotimaahan
Maksumuistutukset   
Lehtilaskut ovat perintäkelpoisia. Annamme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettavaksi. Maksumuistutuksesta veloitamme 5 €. Tilaaja vastaa perintäkuluista.
Asiakaspalvelu   
Arkisin klo 8-16 puh. 03-4246 5309 tai sähköpostilla tilaajapalvelu@jaicom.com »

proresto on myös Facebookissa! »»

PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     KITA »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »